Min baggrund for

Krop by Sine Muusmann

 

Jeg, Sine Muusmann har siden jeg blev gravid med min søn tilbage i 2010 haft et stort ønske om at starte min egen klinik. At blive min egen chef, først og fremmest for at kunne gøre en forskel for din krop hvad end du er barn eller voksen.

Min drivkræft har altid været, at give ham det bedste. Derfor blev min interesse større og igennem årerne blev den udvidet.

Da min søn var lille var han indlagt mange gange og det ønskede jeg at ændre. Så allerede dengang betød det meget at kunne gøre en forskel for ham.

Jeg blev efter nogle år uddannet som Kost og Livstilsvejleder. Det gjorde jeg for at få mere viden om og kendskab til kroppen og dens næringsbehov. Her blev jeg også uddannet i kosttilskud og begyndte, at dele ud af det på min instagram profil. Derefter kom der flere kurser og uddannelser. Jeg blev bl.a. i 2017 uddannet i at kunne vejlede andre i brugen af homøopati.

I 2018 begyndte jeg på uddannelsen som Pædagogisk Sandplay konsulent. Det gjorde jeg for at have fokus på de usagte ord, hvor meget barnet og den voksne siger igennem leg og evnen til at symbolisere.

Sidste år blev jeg certificeret som Børnesundhedsvejleder. For at hjælpe børnefamilier med at optimere deres barns trivsel, hvis der i kortere eller længere perioder er opstået hverdagsudfordringer.

Det kunne vi som familie selv have haft stor gavn af den gang vi blev forældre. Jeg ønsker at bruge min erfaring og viden til at hjælpe og vejlede andre.

Sidste år startede jeg på kropsterapeut uddannelsen, fordi jeg ønskede at gøre en forskel for mig selv. Jeg havde været hårdt ramt med Corona det kan du læse mere om under afsnittet om min historie.

Uddannelsen har givet mig et større kendskab til kroppen og hvordan den hænger sammen. Oplever gang på gang i klinikken, at min nye viden er med til at lindre, løsne og for nogen helt fjerne smerterne de kom med.

Jeg har med alt den viden de bedste forudsætninger for at hjælpe dig. Jeg har haft klienter der har sagt, at det er magisk Sine, jeg føler mig som et helt nyt menneske. Det vil jeg gerne hjælpe dig med. Oplevelsen af behandlingen kan variere og kan justeres fra gang til gang alt efter hvad du kommer med af behov.

Hvem står bag KropbySineMuusmann

Mit navn er Sine Muusmann. Jeg er 38 år, og bor i Hammerum midt imellem Herning og Ikast sammen med min mand og vores søn.

Jeg har i de sidste 13 år taget forskellige kursuser og uddannelser. Tiden er nu kommet til at give ud af alt den viden. Så der er flere der kan få glæde af det.

Jeg blev i 2010 uddannet Socialpædagog. Et fokusområde i mit arbejde, har altid været mødet med det enkelte menneske og opnå den bedst mulige relation. Jeg har altid gjort meget ud af at møde andre med et smil, da følelsen af at blive set som menneske er altafgørende for udvikling.

Hos KropbySineMuusmann gør jeg meget ud af at der skal være god tid til en stille og rolig samtale. På den måde sikre jeg mig at du føler dig set, hørt og forstået. Så kan jeg også skræddersy mine værktøjer på bedste vis til dig.

Rejsen startede tilbage i 2010.

Hvor jeg blev gravid med min søn. Her oplevede vi at han var meget syg af bl.a. af falsk strubehoste og astmatisk bronkitis. Jeg oplevede hurtigt, at jeg kunne lindre hans symptomer ved at give ham homøopati og zoneterapi.

Dette har været med til, at det har været helt naturligt for mig at vælge at uddanne mig som kropsterapeut.

Den viden jeg har, er noget jeg deler ud af og bruger i mine behandlinger når du kommer i klinikken.

Det giver de bedste forudsætninger for at støtte din krop til at arbejde med i processen.

Jeg vil glæde mig til at møde dig i klinikken. Uanset om du er en træt mor, der mangler mere overskud til dig selv, eller forældre, med brug for vejledning til de udfordringer I oplever.

Det kan også være dig der er kørt fast i livsstilen og har brug for vejledning til at komme videre. Eller dig der oplever udfordringer med selvværd, selvtillid eller lignende hvor pædagogisk sandplay kunne være lige det rette for dig.

Jeg vil glæde mig til at se dig, for hos KropbySineMuusmann er alle velkomne.