Kropsterapi af Sine Muusmann

Oplev Kropsterapi
– En Rejse Mod Indre Balance

Velkommen til en helende rejse, hvor din velvære er i centrum. Hos Sine starter din oplevelse med en dybdegående samtale, der sætter rammen for din personlige behandling. Sine lytter med hjertet, for at forstå netop dine behov og ønsker, og skræddersyr derefter en kropsterapi, der omfavner netop dig.

Personlig Tilpasning

Hver behandling skræddersyes med kærlighed til dine unikke behov og sikrer en dybt personlig helingsrejse.

Helkropsoplevelse

Oplev en omfattende behandling, der adresserer hele din krop, for en fuldkommen følelse af velvære og balance.

Indre Ro og Afslapning

Find tilbage til din indre ro og afslapning i Sines beroligende omgivelser, designet til at fremme dyb heling.

Genoplad Din Energi

Lad op for din fysiske og følelsesmæssige energi, og genvind dit livs kvalitet og bevægelighed.

Kropsterapi behandlingen vil starte med en samtale, hvor vi sammen snakker om, hvad du har på hjerte og har brug for, der er fokus på under behandlingen. Kropsbehandlingen vil tilpasses dine behov, og jeg vil kombinere forskellige teknikker indenfor alternativ behandling.

Vores krop og sind hænger sammen, og du vil under behandlingen opleve, at jeg intuitivt giver dig den behandling, jeg mærker din krop har brug for. Din krop kan gemme på uforløste eller undertrykte følelser, som kan hæmme dig i din hverdag.

I Kropsterapi behandlingen vil du opleve at få ladt dine batterier op, få mere energi og mere bevægelighed alt efter, hvilke ubalancer du kommer med.

Det er en blid behandlingsform, som er healende for din krop og dit sind. Jeg anbefaler, at behandlingen foregår i ro, så du har de bedste forudsætninger for at lande i rummet og tage behandlingen til dig, du kan dog altid stille spørgsmål undervejs.

Det får du ud af kropsterapi

Kropsterapi behandlingen der foregår på en opvarmet briks med meditativt roligt musik i baggrunden, og du vil opleve behandlingen giver dig den fornødne ro i dit nervesystem.

Kropsterapi behandlingen er til hele din krop, og dermed går du også herfra med en helkropsoplevelse.

Kropsterapi behandlingen kan blandt andet afhjælpe dig med følgende ubalancer/udfordringer/smerter:

 • Nulstille nervesystemet
 • Spændinger og smerter i lænden
 • Mere bevægelighed omkring fokusområdet
 • Kroniske smerter
 • Kæbe spændinger
 • Energioptimering
 • Manglende overskud
 • Døjer med stress
 • Døjer med angst
 • Smerter eller hold i og omkring nakken
 • Tankemylder
 • Har indre eller ydre uro
 • Spændingshovedpine, alm hovedpine eller migræne

Testimonials

★★★★★

Jeg har været hos Sine 5 gange, og det har været godt hver gang. Hun har ikke kun fjernet mine smerter, men også renset ud i mine tanker og krop. Desuden er hun super sød, sjov og dygtig, og brænder for at hjælpe os. Hun får mine bedste anbefalinger.

Gerda Birch

At komme hos Sine har reddet min søvn, mit mentale overskud og min krops velbefindende. Når jeg ligger på briksen, er det som at svæve og blive helt ny og fuld af energi. At Sine så oven i er et fantastisk menneske, fuld af empati og indlevelse, gør jo bare det hele endu mere fantastisk. Tak for dig Sine.

– Charlotte Kristensen

Jeg giver Sine mine bedste anbefalinger. Hun er dygtig, nysgerrig på ens problemstillinger, omsorgsfuld og nærværende. Jeg har fået flere kropsbehandlinger hos Sine, og det har været helt fantastisk.

– Martine Eskildsen

Tusind tak for en fantastisk kropsbehandling. Vildt dejligt, beroligende og afslappende. Jeg flød bare hen i ren velvære og ro. Sine er sød, lyttende og har magiske hænder. Vil klart anbefale, at man prøver en behandling hos hende.

– Tine Christiansen

Det får du ud af kropsterapi

Varighed: Behandlingen vil vare enden 60 eller 90 min.

Du skal blot medbringe dig selv så klare jeg resten. Hos mig er du i fokus, og du skal blot komme, som du er.

Efter din kropsterapi behandling
I nogle tilfælde vil du efter kropsbehandlingen opleve en kort forværring, dette skyldes at kroppen er blevet løsnet op og skal give slip på de stagnationer, der måske har været der i længere tid. Alt efter hvilke udfordringer du vil komme med kan flere behandlinger være en nødvendighed for at komme helt i dybden med din udfordring.

Det vil være godt at kunne holde sig lidt i ro samme dag, som du har fået kropsbehandling og huske at få drukket rigeligt med væske, da dette er med til at få affaldsstofferne til at forlade kroppen.